Aktiviteter for barn

Aktiviteter for barn

Strutsefarmen kan by på en rekke spennende og inkluderende aktiviteter for barn i alle aldre. Vi har også et fint uteområde som egner seg godt til lek og moro.

Har du spesielle ønsker eller spørsmål? Send oss en melding via kontaktskjemaet – vi ordner det meste!

Barnehage- og skolebesøk

Et gårdsbesøk er midt i blinken for nysgjerrige og eventyrlystne barn. Barna får mate og klappe dyrene og lærer dyrene på gården bedre å kjenne.

Varighet: 2-3 timer
Pris uten mat: Kr 60,- pr. barn
Pris med 2 hot dogs og saft/vann: Kr 100,- pr. barn

Skoleavslutning jul

Vi finner fjøsnissen i skogen, følger nissen rundt til alle dyrene og gir dem det nissen har i sekken. I strutsehuset blir det etterpå servert grøt og saft/vann.

Varighet: 2 timer
Pris: Kr 125,- pr. barn

Dyrebursdag

Vi spiser og åpner gaver før vi tar runden med dyrene. Dyrene får mat, blir kost med og klappet på. Barna får også holde kaniner og marsvin på fanget. Det blir servet 2 hot dogs og saft/vann. Kake eller lignende kan tas med utenom.

Pris: Kr 175,- pr. barn

Hinderløypebursdag

Vi spiser pølser inne eller griller pølser i gapahuken hvis været er fint.  Deretter setter vi i gang med hinderløypen. Hinderløypen består av skyting med pil og bue, luftgevær og sprettert. Det blir hesteskokasting, klatretau samt balansering på tau og zip-line. Det blir servert 2 hot dogs og saft/vann. Kake eller lignende kan tas med utenom.

Varighet: 2 timer
Pris: Kr 200,-

Paintball på blink

Paintball for barn fra 8 år og eldre. Vi skyter på 8 forskjellige blinker og alle får 200 skudd hver. Det blir også servert 2 hot dogs og saft/vann. Dersom det er tid til overs besøker vi også dyrene. Kake eller lignende kan tas med utenom.

Varighet: 2 timer
Pris: Kr 225,-

Kontakt oss

Adresse: Rosenlundveien 31, 5146 Fyllingsdalen
Telefon: 932 07 536
E-post: post@strutsefarmen.no